Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Documenten

Per adviesvraag hebben wij een document beschikbaar, waarin staat wat wij voor u kunnen doen en wat de gemiddelde advieskosten zijn. Zo kunt u ons eenvoudig met andere financieel dienstverleners vergelijken.

Downloads

Overweegt u met ons verder te gaan, dan maken wij een definitief plan van aanpak. De werkzaamheden en kosten worden afgestemd op uw specifieke  wensen en situatie. Hierdoor kunnen de vermelde ingeschatte kosten afwijken.

Financieel plan

Of u nú een belangrijke financiële beslissing moet nemen of uw financiële toekomst opnieuw wilt organiseren, een financiële planning brengt uw huidige persoonlijke en zakelijke financiële situatie opnieuw cijfermatig en overzichtelijk in beeld.

Onze tarieven.
Zonder verrassingen.

Ook onze tariefstructuur is helder en overzichtelijk, berekend op basis van een uurtarief door middel van voorcalculatie met minimale en maximale uren. Daardoor zijn er geen verrassingen achteraf.

Meer weten?

Heeft u vragen over een van onze diensten? Een orienterend gesprek over wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen is het eerste half uur kosteloos en vrijblijvend! Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en bieden u zelfs advies op afstand met een videogesprek. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stemt u er mee in dat wij uw gegevens mogen gebruiken om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.