Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Vermogen opbouwen voor nu en later?

Wat is jouw doel en het benodigde vermogen? Bij de opbouw van vermogen wil je bereiken wat je nodig hebt. Wij maken een financiële foto van jouw persoonlijke en financiële situatie, doelstellingen en risicobereidheid. Met een haalbaarheidsanalyse houden wij dit jaarlijks bij. Daarmee heb je overzicht en inzicht. Dat geeft financiële rust.

Wat is jouw doel?

Studie, reizen, groot feest, vervangen luxe goederen of eerder met pensioen. Waarvoor wil jij vermogen opbouwen?

Wat past bij jou?

Met een haalbaarheidsanalyse weet je welke vermogensopbouw passend is.

Welke oplossing?

Sparen, beleggen, lenen of verzekeren? Keuzes worden grondig onderzocht, helder gerapporteerd en duidelijk besproken. Dan kan jij jouw plan uitvoeren.

Actief beheer

Wij helpen jou. Nu en later. Daarom beoordelen wij periodiek jouw situatie en de haalbaarheid van jouw vermogensplannen.

Financiele risico's

Beleggingsrisicoprofiel

Wij brengen jouw beleggingsrisicoprofiel in kaart

Bij de opbouw van vermogen wil je bereiken wat je nodig hebt en waar jij je prettig bij voelt. Daarom is het belangrijk om bij het kiezen van de juiste vermogensopbouw je beleggingsrisicoprofiel in kaart te brengen. Welke risico’s kun je en welke risico’s wil je nemen?

Vermogen voor nu en later

Financieel plan

Overzicht en inzicht in jouw financiële situatie nu en later.

Wij zorgen voor een helder overzicht in absolute getallen. Zo zie je waar overschotten en tekorten ontstaan, in welke situatie en op welk moment. Daarop kun je je voorbereiden. Kijk vooruit!

Financieel Plan

Financieel plan

Of je nú een belangrijke financiële beslissing moet nemen of jouw financiële toekomst opnieuw wilt organiseren, een financiële planning brengt jouw huidige persoonlijke en zakelijke financiële situatie opnieuw cijfermatig en overzichtelijk in beeld.

Bewuste keuzes. Grondig en helder.

Ons advies is onafhankelijk, grondig en helder. Wij onderzoeken verschillende mogelijkheden en financiële gevolgen. Deze worden (cijfermatig) onderbouwd in een duidelijk rapport en een persoonlijke presentatie. Zo kun je eenvoudig en overzichtelijk een bewuste keuze maken.

Meer weten?

Heb je vragen over een van onze diensten? Een oriënterend gesprek over wat wij in jouw situatie voor jou kunnen betekenen is het eerste half uur kosteloos en vrijblijvend! Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en bieden je ook advies op afstand met een videogesprek. Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stem je er mee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken om contact met je op te nemen. Jouw gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.