Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Vermogen opbouwen voor nu en later?

Wat is jouw doel en het gewenste vermogen? Bij de opbouw van vermogen wil je bereiken wat je nodig hebt. Samen kijken we dan ook naar jouw persoonlijke en financiële situatie, doelstellingen en risicobereidheid zodat je inzicht en overzicht hebt. Dan kun je passende maatregelen nemen. Een geruststellende gedachte.

Doel Bepalen

Vroegpensioen, aflossen hypotheek of schuld, studie voor je zelf of jouw kind, reizen, vervangen van luxe goederen, zorgkosten, belastingclaim, nalatenschap of buffer voor onvoorziene uitgaven?

Passende Strategie

Met behulp van scenario planning, haalbaarheid- en impactanalyses krijgt je zicht op een passende vermogensstrategie.

Beste Aansluiting

Sparen, beleggen of lenen? De financiële mogelijkheden en impact worden door ons grondig onderzocht, cijfermatig onderbouwd en helder besproken. Zo kun je gemakkelijk jouw plan uitvoeren.

Nu en later

Wij helpen jou tijdens dit proces zodat je een bewuste keuze kunt maken. En in de toekomst. Wij monitoren samen periodiek jouw situatie en de haalbaarheid van jouw vermogensplannen.

Financiele risico's

Risico analyse

Breng jouw risicoprofiel in kaart

Bij de opbouw van vermogen wil je bereiken wat je nodig hebt. Daarom is het relevant om bij het samenstellen van jouw vermogensstrategie ook je risicoprofiel in kaart te brengen.

Overdracht vermogen
nu en later

Financieel plan

Overzicht en inzicht in jouw financiële situatie nu en later.

Wij zorgen voor een helder overzicht in absolute getallen. Zo zie je waar overschotten en tekorten ontstaan, in welke situatie en op welk moment. Daarop kun je je voorbereiden. Kijk vooruit!

Financieel Plan

Financieel plan

Of je nú een belangrijke financiële beslissing moet nemen of jouw financiële toekomst opnieuw wilt organiseren, een financiële planning brengt jouw huidige persoonlijke en zakelijke financiële situatie opnieuw cijfermatig en overzichtelijk in beeld.

Bewuste keuzes. Grondig en helder.

Ons advies is onafhankelijk, grondig en helder. Wij onderzoeken verschillende mogelijkheden en financiële gevolgen. Deze worden (cijfermatig) onderbouwd in een duidelijk rapport en een persoonlijke presentatie. Zo kun je eenvoudig en overzichtelijk een bewuste keuze maken.

Meer weten?

Heb je vragen over een van onze diensten? Een oriënterend gesprek over wat wij in jouw situatie voor jou kunnen betekenen is het eerste half uur kosteloos en vrijblijvend! Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en bieden je ook advies op afstand met een videogesprek. Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stem je er mee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken om contact met je op te nemen. Jouw gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.