Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Financieel plan maken?

Maak direct een afspraak

Een financieel plan geeft overzicht en inzicht in jouw huidige en toekomstige financiële situatie. Of er nu een belangrijke financiële beslissing genomen moet worden of je je financiële toekomst opnieuw wilt organiseren. Een financiële planning helpt daarbij.

Zorgen Wegnemen

Trouwen, kinderen krijgen, verhuizen, (eerder) met pensioen, een onderneming overnemen of staken, scheiden, arbeidsongeschikt raken of een plotseling overlijden. Gebeurtenissen met financiële impact waarbij een financieel plan rust kan geven.

Scenario en Impact

Wat is mijn financiële situatie nu? Wat is er nog nodig om mijn doelstellingen te realiseren? En wat als bepaalde levensgebeurtenissen zich voordoen? Scenarioplanning laat zien welke gebeurtenis welke financiële gevolgen heeft.

Bewuste Keuzes

Wij houden rekening met jouw persoonlijke, financiële situatie, zoals inkomsten, vermogen, schulden en uitgaven. Met een totaaloverzicht van jouw financiële positie, kun je gemakkelijker keuzes maken die aansluiten op jouw situatie.

Periodiek Updaten

Jouw financiële situatie verandert en elk jaar zijn er nieuwe fiscale en juridische veranderingen. Dat heeft invloed op jouw financiële planning. Eenmaal gemaakt, dan is het eenvoudig om periodiek bij te houden. Een geruststellende gedachte!

Voordelen Financieel Plan

Voordelen

Wat levert een financieel plan op?

  • Integraal financieel overzicht
  • Inzicht in jouw financiële toekomst
  • Vooruit kijken met verschillende scenario’s
  • Weten waar je “ja” of “nee” tegen zegt bij financiële keuzes en begrijpen waarom
  • Meer financiële rust
Vraag het ons

Hoe ziet het er uit?

Bekijk onze video

Hierin laten we duidelijk zien wat je kunt verwachten als je ons inschakelt voor het maken van een financieel plan.

Een financieel plan is de basis voor het maken van bewuste keuzes

Risico’s afdekken

Bij het afdekken van financiële risico’s wil je krijgen wat je nodig hebt. Met behulp van een financiële scan kijken we naar elk scenario die zich in jouw persoonlijke situatie kan voordoen. Zo kun je beoordelen welke risico’s je wel en niet wilt of kunt nemen.

Ik wil meer weten

Overzicht geeft inzicht. En rust.

Een financieel plan geeft rust. Ons advies is onafhankelijk, grondig en helder. Wij zorgen voor een passend advies waarmee je de maatregelen kunt treffen om jouw wensen te realiseren.

Meer weten?

Een orienterend gesprek over wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen is het eerste half uur kosteloos en vrijblijvend! Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en bieden u zelfs advies op afstand met een videogesprek. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stem je er mee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken om contact met je op te nemen. Jouw gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.