Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Onze werkwijze

Wij beschikken over de laatste kennis en vaardigheden voor een kwalitatief hoogwaardig advies. Uiteraard ontwikkelen wij continu onze kennis en vaardigheden door het volgen van permanente educatie en masterclasses.

Wij nemen graag de tijd voor jou

Financieel advies

Of je nú een belangrijke financiële beslissing moet nemen of jouw financiële toekomst opnieuw wilt organiseren, een financiële planning brengt jouw huidige persoonlijke en zakelijke financiële situatie overzichtelijk in beeld. Wij helpen jou hier graag mee.

Onze tarieven.
Zonder verrassingen.

Ook onze tariefstructuur is helder en overzichtelijk, berekend op basis van een uurtarief door middel van voorcalculatie met minimale en maximale uren. Daardoor zijn er geen verrassingen achteraf.

Meer weten?

Heb je vragen over een van onze diensten? Een oriënterend gesprek over wat wij in jouw situatie voor je kunnen betekenen is het eerste half uur kosteloos en vrijblijvend! Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en bieden jou zelfs advies op afstand met een videogesprek. Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Eerst meer informatie nodig? Vul het onderstaande contactformulier in.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stem je er mee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken om contact met je op te nemen. Jouw gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.