Advies nodig?

+31(0)316-285115

Openingstijden

Ma – Vrij : 9:00 – 17:00 uur

Risico analyse maken?

Vermogen opbouwen en risico’s afdekken gaan hand-in-hand. Bij het vaststellen van jouw vermogensstrategie is aandacht geven aan de risico’s rondom werk en inkomen minstens zo belangrijk. Wij helpen daarbij.

Financiële Risico’s

Werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden of relatie beëindiging hebben invloed op het (gezins)inkomen en vermogen. Wat heb je nodig en hoe kun je dit oplossen?

Risico Profiel Samenstellen

Een risicoprofiel is een combinatie van jouw persoonlijke situatie, financiële posities, doelstellingen, horizon en risicobeleving. Dé basis van een gedegen financiële planning.

Inkomens Analyse

Financieel overzicht en inzicht. Wat zijn jouw wensen en doelstellingen? We maken een financieel plan en brengen in kaart welke maatregelen nodig zijn.

Scenario Planning

Welke gebeurtenis heeft welke financiële gevolgen? Risico’s afdekken en vermogen opbouwen.

Risico’s afdekken

Inkomsten vervangen. Hoge uitgaven opvangen.

Uitkeringen die het wegvallen van inkomsten zoveel mogelijk vervangen. Eenmalige hoge uitgaven mogelijk maken en uw vermogensplannen beschermen.

Wij helpen bij het in kaart brengen van risico’s

Plan van aanpak

De financiële uitkomsten en oplossingen worden helder met u besproken.

Wij geven antwoord op vragen zoals:
– Welke risico’s kun je nemen?
– Welke risico’s wil je nemen?
– Welke oplossingen sluiten daarop goed aan?

Werkwijze

Financieel plan

Je krijgt een totaaloverzicht van jouw financiële positie, nu en later. Zo kun je gemakkelijk financiële keuzes maken en maatregelen treffen die goed aansluiten op jouw situatie.

Prioriteiten stellen.
Op belangrijkheid.

Wij geven jou inzicht waar overschotten en tekorten ontstaan. In welke situatie en op welk moment. Zo kun je daar jouw aandacht op vestigen met een plan van aanpak.

Meer weten?

Heb je vragen over een van onze diensten? Een oriënterend gesprek over wat wij in jouw situatie kunnen betekenen is het eerste half uur kosteloos en vrijblijvend! Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en bieden zelfs advies op afstand met een videogesprek. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stem je er mee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken om contact met jou op te nemen. Jouw gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.